Sekcije

Sport in rekreacija

Prva stran / Sekcije

Sekcije  društva

Pohodniška sekcija

Vabimo vse člane, da nam pošljete gradiva iz vaših potepanj po pohodih in hribih, ki jih bomo pregladali in najboljše tudi objavili. Nekaj zadnjih pohodov je že na ogled.

Računalništvo

Skupaj z osnovno šolo BB bomo tudi letos pozimi organizirali nadaljevalni tečaj računalništva . O začetku vas bomo obvestili. Na tej strani bi Vas v bodoče radi seznanjali tudi z nevarnostmi in prevarami, ki jih prinaša deskanje po omreržju. Posebno mladi in starejši so lahko žrtve raznovrstnih prevar. Povabili bomo domače bohinjske računalničarje, da nas obveščajo o tej problematiki.

DRUŠTVENI IZLETI in LETOVANJA

Tukaj objavljamo poročila in fotografije iz naših društvenih izletov in letovanj na morju. Poročila iz društvenih pohodov in planinarjenja so objavljena v rubriki "pohodniške sekcije". (za ogled klikni na sliko)

Vse o zdravju in medicini

Poiskušali Vam bomo posredovati zanimivosti in povezave o našem zdravju na internetu

Zgodovina društva 1950 - 2020

Zgodovina društva 1950 - 2020 (70 LET)

Fotografski krožek in galerija članov

Naše društvo organizira fotografski krožek. Na občasnem srečanju ljubitelskih fotografov se pogovorimo o vsem kar zanima amaterske fotografe. Zbiramo tudi gradivo za objavo na internetni strani društva. Vabljeni ste vsi zainteresirani , tudi vsi tisti, ki niste člani društva upokojencev. Dobimo se v sredah popoldne po 17h v dvoranici društvenega doma.

Socialna in humanitarna dejavnost

Nadaljevali bomo z aktivnostmi, da zaživimo program oz. aktivnosti sodelovanja med društvi Bohinja in Občine Bohinj kot nosilca povezovanja na področju humanitarnih dejavnosti.

Jubilanti stari 80 in 90 let

Vsako leto ob "Dnevu starejših občanov", povabimo na prijetno srečanje vse Bohince, ki tisto leto praznujejo okroglih 80 ali 90 let. Stoletnike pa počastimo vsakega posebej pri njih doma.

KULTURA IN FOLKLORA

Kulturna sekcija pripravlja programe za občni zbor društva, družabna srečanja in društvena praznovanja. V kulturnem programu nastopajo naše upokojenke in upokojenci, ki vadijo v naši folklorni skupini. Želje po več dogajanja na področju kulture so velike večje, zato želimo več sodelovanja članov. Skupino vodi Stanka Zupan. Folklorno skupino pa vodi Viki Mencinger. (212)

Naša medgeneracijska druženja

- Srečanja ob dnevu starostnikov v oktobru kamor povabimo vsako leto 80 in 90 letnike. - Novoletno praznovanje bo kot običajno v mesecu decembru. - Interaktivne medgeneracijske delavnice; letošnje poletje prvič. - Vsakoletna srečanje Gorenjskih upokojencev, ki ga letos ne bo. - Obisk Festivala za 3. živjensko obdobje v Ljubljani. - Spremlajte nas v poročilih iz počitnic in druženj. Pošiljajte nam zgodbe iz Vaših doživetij, da jih objavimo v tej rubriki.

ŠPORT IN REKREACIJA

BALINJANJE - PIKADO - BOWLING - PRSTOMET - SMUČANJE - VODNA REKREACIJA - TELOVADBA ZA STAREJŠE - NAMIZNI TENIS - STRELSTVO - KOLESARJENJE - ŠAH -